ردياب شخصي و کاربردهاي آن


ردياب شخصي دستگاهي الکترونيکي است که با دريافت سيگنال‌هاي ماهواره‌هاي جي‌پي‌اس (GPS) موقعيت خود را به صورت طول وعرض جغرافيايي محاسبه مي‌کند. اين دستگاه وسيله‌اي است بسيار کوچک که از آن مي‌توان به منظور مکان‌يابي دقيق اشيا و افراد مختلف (رديابي کودکان، سالمندان، بيماران آايمري، ويزيتورها و اشياي قيمتي و…) استفاده کرد.


ردياب شخصي در چه مواردي کاربرد دارد



  1. حفاظت والدين از فرزندان: اگر بچه خردسالي داريد يا فرزندان شما کوچک و بزرگ هستند و به مدرسه مي‌روند مي‌توانيد با گذاشتن اين ردياب کوچک آنها را رديابي کنيد و خيالتان از بابت رسيدن آنها به مدرسه يا خانه راحت باشد.

  2. حفاظت از افراد سالخورده

  3. حفاظت از بيماران مبتلا به بيماري آايمر يا روان‌پريشي: براي اطلاع از محل دقيق بيمار يا همچنين از اين دستگاه‌ها مي‌توان براي مقاصد پزشکي نيز استفاده کرد تا از ضربان قلب و يا فشار خون شخص بيمار اطلاع پيدا کرد.

  4. نظارت و رديابي پليس بر يک جرم

  5. حفاظت از افرادي که خطرات امنيتي آنها را تهديد مي‌کند؛ مانند راننده‌هاي در حال حمل کالاهاي پرارزش

  6. رديابي چمدان و دارايي‌هاي شخصي در مسافرت

  7. مفيد براي شرکت‌هايي که نياز به نظارت و اطلاع از محل و مسافت پيموده‌شده توسط کارمندان خود دارند.

  8. رديابي موقت وسيله‌هاي نقليه

  9. اطلاع از محل دقيق مرسولات ارسالي

  10. حفاظت و اطلاع از محل دقيق حيوانات


و…


 


طرز استفاده از ردياب شخصي


ردياب شخصي از دو فناوري تلفن همراه و جي‌پي‌اس (GPS) تشکيل مي‌شود که قسمت اول در ارسال و دريافت اطلاعات و هشدارها و برقراري تماس و قسمت دوم در تعيين دقيق موقعيت جغرافيايي نقش دارند. کساني که به عنوان ناظر در مورد ردياب عمل مي‌کنند از موقعيت لحظه‌اي ردياب آگاه مي‌شوند. اما فشردن دکمه هشداري که روي دستگاه تعبيه شده است باعث مي‌شود تا به سرعت هشدار به فرد ناظر ارسال شود تا او نيز سريعاً مکالمه‌اي با شخص برقرار کند و در صورت وم فردي را به محل براي عمليات امدادي يا حفاظتي اعزام کند.


 


وسايل جانبي ردياب شخصي


در يک جعبه محتوي ردياب وسايل زير وجود دارد:



  1. دستگاه کوچک ردياب که درون آن يک سيم‌کارت و باطري قرار مي‌گيرد.

  2. باطري شارژي و شارژر: اين دستگاه داراي يک يا چند باطري شارژي موبايلي قابل شارژ است که هر کدام بسته به نوع استفاده چندين ساعت شارژ نگه مي‌دارند و زماني که باطري ضعيف شود به شماره تعريف‌شده شخص يک پيامک هشدار ارسال مي‌شود تا شخص نسبت به تعويض باطري اقدام کند .

  3. مبدل برق: برخي مدل‌هاي ردياب‌هاي شخصي براساس سفارش مشتري داراي يک مبدل برق است که يک سر آن به ردياب و سر ديگر آن به برق 12 ولت تا 36 ولت خودرو متصل مي‌شود و مي‌توان ردياب را به صورت دائمي با استفاده از اين مبدل روي ماشين نصب کرد که ديگر نيازي به شارژ باطري‌هاي آن نباشد.


 


چگونه يک ردياب شخصي خوب انتخاب کنيم؟


يکي از نکات مهم در انتخاب يک ردياب شخصي سايز کوچک آن است. بايد توجه داشت يکي از ويژگي‌هاي اصلي يک ردياب شخصي بايد سايز آن باشد. رديابي که براي استفاده‌هاي عمومي به کار مي‌رود معمولا همان ساعت‌هاي مچي و يا سکه‌هاي جي‌پي‌اس‌دار هستند که در کيف پول شخص مورد نظر قرار مي‌گيرند. سايز ردياب‌هاي حرفه‌اي که نيروهاي پليس براي دستگيري تبهکاران به کار مي‌برند گاهي به يک سانتيمتر هم نمي‌رسد.


دومين نکته توجه به باطري و مقاومت آن است، يک جي‌پي‌اس شخصي بايد داراي مقاومت بالا در برابر گرد و غبار و آب  بوده و طول عمر باتري آن بالاي 20 ساعت باشد. همچنين ضد ضربه بودن آن نيز مهم است.


نکته سوم در انتخاب يک جي‌پي‌اس شخصي پشتيباني از نقشه‌هاي مختلف و دارا بودن دکمه SOS که همان تماس اضطراري است، هست. دکمه SOS در مواقع اضطراري به کار مي‌رود. به عنوان مثال فرد سالخورده‌اي ممکن است گاهي در شرايط بيماري خاصي قرار گيرد و حالت طبيعي خود را از دست بدهد و نيازمند کمک باشد، کافي است اين دکمه را فشار دهد تا شما را مطلع کند که نياز به کمک دارد و شما از طريق ردياب شخصي موقعيت ايشان را بيابيد و به ياري او برويد.


نکته ديگر در مورد خريد ردياب شخصي اين است که افراد به دنبال ارزان‌ترين ردياب شخصي مي‌گردند. به شما پيشنهاد مي‌کنيم در هنگام خريد ردياب شخصي علاوه بر قيمت، به امکانات آن نيز توجه کنيد.


 


گروه محتواي جي پي اس خودرو


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Khon خانه های هوشمند فروشگاه اینترنتی ملاقه وبلاگ آموزش نرم افزار رویت استخدام شرکتی آرامم کن:) هارد اکسترنال سلامت بانوان، سلامت خانواده بانک کتاب ، فروش اینترنتی کتاب ، فروش تلفنی کتاب