در شرايط اقتصادي حال حاضر ايران که هر روز قيمت خودرو افزايش مي‌يابد، تعويض خودرو با مدل‌هاي گران‌قيمت امکان‌پذير نيست. چه بسا بايد بر مبناي ضرب‌المثل «پاي مرغت را ببند، همسايه‌ات را نکن» رفتار کرد و همين خودروهاي موجود را دو دستي چسبيد و حفظ کرد؛ اما حفظ امنيت خودرو به‌خصوص براي کساني که پارکينگ ندارند، دشوار است؛ ازاين‌رو نياز به گير احساس مي‌شود. به قول يکي از نصاب‌هاي گير، ها هم ترجيح مي‌دهند اول سراغ اتومبيلي بروند که گير ندارد. پس انتخاب يک گير مناسب براي خودرو تا حد زيادي امنيت آن را افزايش مي‌دهد.


گير اتومبيل وسيله‌اي الکترونيکي است که روي اتومبيل نصب مي‌شود و از طريق ريموت کنترل، يا در بعضي موارد از طريق پيامک يا تماس تلفني با تلفن همراه مالک اتومبيل، قابل کنترل است.


مزاياي استفاده از گير



  1. جلوگيري از سرقت اتومبيل

  2. جلوگيري از سرقت لوازم و تجهيزات اتومبيل

  3. کنترل و فعال و غيرفعال کردن خودرو و يا تجهيزات آن بدون حضور راننده

  4. پيدا کردن سريع ماشين توسط علائم هشداردهنده گير

  5. حفاظت از سرقت اشياي داخل خودرو

  6. باز و بسته کردن سريع خودرو بدون استفاده از سوئيچ


بخش‌هاي گير



  1. حسگرهاي مختلف: شامل حسگر ضربه، حسگر روي درها، حسگر سوئيچ اتومبيل و حسگر حرکت اتومبيل


– حسگر روي درها: اگر کسي بخواهد درهاي خودرو يا کاپوت جلو و عقب را باز کند، مغز گير فعال مي‌شود و آژير را به صدا در مي‌آورد.


حسگر ضربه:


اگر کسي به ماشين شما ضربه بزند يا بخواهد آن را هل دهد، يکسري علائم به مرکز کنترل فرستاده مي‌شود و بسته به شدت ضربه، آژير مخصوص را به صدا در مي‌آورد.


حسگر تغيير فشار:


حسگري که براي شکسته شدن پنجره‌ها به‌کار مي‌رود. هرگاه شيشه خودرو شکسته شود، هواي بيرون به داخل مي‌آيد و فشار هواي داخل تغيير مي‌کند. اين تغيير فشار موجب مي‌شود حسگر تغيير فشار يک سيگنال به مغز سيستم گير بفرستد و آژير خطر به صدا درآيد.


حسگر حرکت:


حسگري روي برخي خودروها نصب شده است که هنگام حرکت يا کج شدن اتومبيل صداي آژيرشان در مي‌آيد.



  1. يک آژير که صداهاي مختلف را پخش مي‌کند.

  2. گيرنده راديوئي که قادر است امواج کنترل از راه دور را دريافت و به آن عمل کند.

  3. باطري کمکي تا اگر باطري اصلي از کار افتاد، برق سيستم را تامين کند.

  4. مغز سيستم گير که در اصل يک کامپيوتر کوچک است و وظيفه قفل سوئيچ و چرخ‌ها و فعال کردن سيستم‌هاي هشداردهنده (آژير) را بر عهده دارد.


انواع گير خودرو


1. گير ساده:


گير ساده


خودرويي که مجهز به گير ساده است وقتي ضربه مي‌خورد، آژير مي‌کشد و آژيرش هم يا ساده است يا ملوديک. ايراد اين گيرها اين است که شما متوجه نمي‌شويد اين صداي گير ماشين خودتان است يا ماشين همسايه. ضمن اينکه اگر صداي آژير را از دور بشنويد تا نرويد و با چشم‌هاي خودتان نبينيد متوجه نمي‌شويد صداي گير به خاطر پريدن يک گنجشک روي سقف ماشين درآمده يا سارقان در اتومبيل را باز کرده‌اند. جنس سيم گيرهاي ساده ايراني، ضعيف است و ريموت کنترل‌شان هم ظاهر جالبي ندارد.


2. گير سيم‌کارت‌خور:


گير سيمکارت خور


اين گير در صورتي که سارق به ماشين شما آسيب بزند به گوشي همراه‌تان زنگ مي‌زند و شما را باخبر مي‌کند. همچنين شما مي‌توانيد از طريق تماس با موبايل در صورتي که کليد ماشين داخل اتومبيل جا مانده باشد، در ماشين را باز کنيد يا ببنديد.


امکانات اين نوع گير عبارت است از:


– امکان روشن کردن خودرو از راه دور


– امکان خاموش کردن خودرو از راه دور


– امکان تعريف حداکثر سرعت براي خودرو


– نمايش موقعيت لحظه‌اي خودرو


3. گير تصويري:


گير تصويري


ريموت اين گيرها مانيتوري دارد که حداقل يک کيلومتر بُرد دارد. نحوه کار ريموت اين نوع گيرهم به اين شکل است که اگر ماشين شما ضربه بخورد، روي مانيتور ريموت علامت يک چکش نشان داده مي‌شود يا اگر کسي کاپوت ماشين را بالا بزند تصوير آن را نمايش مي‌دهد يا اگر در ماشين شما باز شود روي مانيتور باز شدن در يک اتومبيل نمايش داده مي‌شود. ديگر مزاياي اين گيرها عبارتند از:


– وقتي شما نزديک ماشين مي‌شويد در خودرو به صورت اتوماتيک باز مي‌شود.


– وقتي شما از خودرو دور مي‌شويد، در خودرو بسته مي‌شود.


– مي‌توانيد از راه دور با اين گيرها استارت بزنيد.


– با استفاده از ريموت کنترل مي‌توانيد وقتي در خانه نشسته‌ايد، بخاري اتومبيل را روشن کنيد.


– اين ريموت‌ها در صورتي که باتري ماشين ضعيف شود يا درجه حرارت ماشين در اثر آتش‌سوزي بالا برود، آژير مي‌کشند.


– اين نوع گير قفل کودک دارد و حين حرکت به محض رسيدن به اولين دست‌انداز درهاي اتومبيل را به‌ طور اتوماتيک قفل مي‌کند. بعضي از گيرهاي تصويري برچسبي دارند که به شيشه ماشين مي‌چسبانيد و در صورتي که ريموت را جايي فراموش کنيد، براساس کدي که قبلا به گير داده‌ايد با زدن چند ضربه به اين برچسب در ماشين باز مي‌شود.


4. ‌‌گير‌‌ ماهواره‌‌اي:


گير ماهواره اي


گير ماهواره‌اي که با نام‌هاي ديگري همچون ردياب ماشين، ردياب ماهواره‌اي، ردياب ماهواره‌اي خودرو و… شناخته مي‌شود، گيري است که به وسيله ماهواره‌هاي جي‌پي‌اس کنترل مي‌شود. اين وسيله درواقع يک ماژول سخت‌افزاري است که روي خودرو نصب مي‌شود و آن را ضد سرقت مي‌کند. علاوه بر آن امکانات ديگري را نيز در اختيار شما قرار مي‌دهد. اين گيرها با حجم بسيار کوچکي که دارند در خودرو‌‌‌ به ‌طور مخفيانه نصب مي‌‌شوند تا با توجه به تنظيمات درخواستي صاحب خودرو در داخل اپليکيشن نصب‌شده روي تلفن‌ همراه، وي را از روشن شدن، ضربه، باز شدن در خودرو، حرکت و سرعت غيرمجاز مطلع کنند. اين گيرها به يک باتري داخلي مجهز هستند و مي‌‌‌توانند حتي زماني که از برق خودرو قطع شوند تا چندين ساعت مکان خودرو را از طريق سيگنال‌‌‌هاي ماهواره‌‌اي و جي‌پي‌اس به صاحب خودرو ارسال کنند. رد‌‌ياب GPS به وسيله‌ ماهواره‌‌ها‌‌يي که اطراف زمين قرار دارند مکان خودرو را روي نقشه نمايش مي‌‌دهد.


تدوين : گروه توليد مجتواي جي پي اس خودرو


https://gpskhodro.com


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تاسیسات اخبار بروز در زمینه قیمت بازار ، علم و فناوری و سیستم های اتوماسیون و... پلاستیک عایق پنجره آسان مش مهدی یاوران تجهیزات ورزش در آب مرجع مقالات تخصصي طراحي سايت سید علی علوی فیلم بوی دست نوشته های بانوی انرژی مثبت